Inhalt

Oostenrijk eert zijn Trendsetters als „BORN GLOBAL CHAMPIONS“

Maar liefst 30 jonge, Oostenrijkse bedrijven mogen zich een jaar lang "Born Global Champion" noemen. De prijs wordt toegekend aan startende, Oostenrijkse ondernemingen die onmiddellijk na oprichting inzetten op internationalisering, met succes.
© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen
ADVANTAGE AUSTRIA heeft in totaal 30 jonge, Oostenrijkse bedrijven onderscheiden met de "Born Global Champions"-prijs voor 2020.

De prijs gaat naar jonge bedrijven (opgericht in 2014 of later) die al vanaf het begin wereldwijd actief zijn, innovatieve producten en diensten aanbieden en blijk geven van een razendsnelle, internationale groei.

De prijswinnaars zijn moedig, denken groot, zien de hele wereld als hun 'speelterrein' en afzetmarkt en veroveren deze met succes. Dat getuigt van hun bereidheid om extra risico's te nemen voor snellere groei. Ze zetten alle nodige middelen in en hebben de management-skills om zich snel aan elke markt aan te passen.

Eén ding hebben al deze bedrijven met elkaar gemeen: ze zijn allemaal baanbrekers binnen hun sector. Met hun geweldige prestaties en innovaties zorgen ze ervoor dat Oostenrijk internationaal uitblinkt als vestigingsland.

Meer informatie over de "Born Global Champions" is te vinden in deze speciale uitgave van ons tijdschrift FRESH VIEW: FRESH VIEW Speciale uitgave: Austria's Born Global Champions VI  (PDF, 2.9MB)