Inhalt

Gleitbau Salzburg: expert in glijbekisting

Het Oostenrijkse bedrijf Gleitbau Salzburg specialiseert zich in het vinden van steeds innovatievere en relevantere oplossingen op het vlak van glijbekisting. 
© Ivan Verzar - 3dimage.be
© Ivan Verzar - 3dimage.be
listen

Gleitbau Salzburg is al 60 jaar gespecialiseerd in glijbekisting en het hijsen van zware lasten voor de bouw van diverse constructies, gaande van cilindrische constructies, variabele doorsneden, hellende constructies en overgangen in wanddikte (geleidelijk of zacht) tot speciale oplossingen, zoals het vervaardigen van betonnen kraagstenen en het plaatsen van prefabelementen.

De voorgestelde oplossingen helpen om de bouwtijd aanzienlijk te verkorten en een optimale kwaliteit van de bouwconstructie te garanderen. Daarnaast hebben ze talrijke economische voordelen voor de hoofdaannemer. Hij of zij kan daardoor projecten uitvoeren, rekening houdend met het drieluik: kosten, termijn én kwaliteit en kan zich aanpassen aan de technische of wettelijke verplichtingen, wat respect voor de omwonenden betreft.

De oplossingen van Gleitbau Salzburg zijn modulair en flexibel. Dit is een belangrijke troef dat het bedrijf in staat stelt om overal ter wereld mee te werken aan projecten van eender welke omvang. Het bouwbedrijf werkt daarbij samen met zowel de grote spelers binnen de bouwindustrie als kleine en middelgrote ondernemingen.

Gleitbau Salzburg is betrokken bij bouwprojecten over heel de wereld. In België behoren daartoe Ineos Oxide in Antwerpen, de biostoomcentrale in Beringen, de watertoren in Feluy en het Daddy Cool-project in Beveren.

Voor meer informatie of contactopname met Gleitbau Salzburg in België, gelieve contact op te nemen met mevr. Gundi Ducomble, Project Manager bij ADVANTAGE AUSTRIA in Brussel, via e-mail op het adres:  bruessel@advantageaustria.org.  

listen
Gleitbau Salzburg GmbH
© Gleitbau Salzburg
listen

Gleitbau Salzburg GmbHItzlinger-Hauptstraße 105, Addditional Info
5020 Salzbourg
Autriche

+43 662 42 04 52
office@gleitbau.at
http://www.gleitbau.com