Inhalt

Avant-première music + media market Vienna 2021: online b2b-event voor de cultuur- en muzieksector van 15 t/m 18.02.2021 

Avant Première Music + Media Market is hét jaarlijkse event voor de cultuur- en muziekfilmsector wereldwijd, en een B2B-evenement voor vaklui en besluitvormers. De virtuele editie vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 18 februari via het online platform 'b2match'. De Avant Première wordt georganiseerd door IMZ - International Music + Media Centre, in 2021 voor de eerste keer in samenwerking met ADVANTAGE AUSTRIA. 


© ALICE BLANGERO
© ALICE BLANGERO
listen
Avant Première biedt vertegenwoordigers van publieke en commerciële omroepen, streaming- en VOD-platforms, productie- en distributiebedrijven, evenals muzieklabels, online providers en culturele instellingen uit de hele wereld een ideale omgeving om hun netwerk uit te breiden, nieuwe zakelijke kansen aan te boren en hun aanbod te presenteren.

Als belangrijkste programmapunt gelden de voorstellingen van de Avant Première, waarbij de deelnemers een exclusieve preview krijgen van 560 actuele producties, waaronder concert- en dansopnamen, kunstenaarsportretten en documentaires. Deze inhoud wordt vervolgens verhandeld voor uitzenddoeleinden.

Naast filmvertoningen biedt Avant Première een conferentieprogramma dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de sector, boordevol nieuwe inzichten. Tot de formats behoren presentaties en panels over actuele onderwerpen, matchmaking en een expositieruimte.