Inhalt

ABA Open Day 2021: Oostenrijk – Hub voor ict en innovatie in het hart van europa, 11 maart, 9:00–17:00, Online conferentie

De ABA-conferentie concertreert zich dit jaar op het bloeiende marktlandschap voor ICT en innovatie in Oostenrijk. Hier kunnen experts, oprichters en toekomstige investeerders elkaar vinden.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Oostenrijk biedt een bloeiend klimaat voor onderzoek, ontwikkeling en investeringen. Er is veel overheidssteun voor productieve samenwerkingen tussen de industriesectoren en de academische wereld. Ook het innovatiescorebord 2020 van de Europese Commissie (EIS) geeft Oostenrijk op dit gebied een prachtig rapportcijfer.

Oostenrijk is dé vestigingsplaats voor wereldwijd toonaangevende bedrijven, met strategische clusters op het gebied van biowetenschappen, ICT, engineering, diensten, digitale media en consumentengoederen. In deze uitdagende tijden onderscheidt Oostenrijk zich tegenover andere landen door de vele concurrentievoordelen.

ABA – Invest in Austria zal op de open dag laten zien waarom Oostenrijk een aantrekkelijke vestigingsplaats is voor bedrijven. Tijdens de conferentie wordt informatie verstrekt over alle mogelijkheden en voordelen. U kunt 1 op 1 kennis maken met internationale oprichters die hun bedrijf al met succes in Oostenrijk hebben gevestigd. Wanneer u ideeën uit wilt wisselen met de deskundigen en de andere deelnemers kan dit niet alleen in het Engels, maar ook in het Chinees, Italiaans, Russisch en Spaans.

Gedetailleerde informatie over het programma en over de aanmelding vindt u op de website van het evenement.