Inhalt

Future of Building: internationale conferentie op 23 maart 2021

Sluit je aan bij deelnemers uit meer dan 50 landen die de toekomst van de bouw willen verkennen op "Future of Building 2021" eind maart: een exclusief congres met de mogelijkheid tot B2B-matchmaking.
© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

FUTURE OF BUILDING is een exclusieve, internationale b2b-beurs, georganiseerd door ADVANTAGE AUSTRIA en het Enterprise Europe Network, waarop internationale beslissingsmakers elkaar kunnen ontmoeten en samen innovatieve oplossingen kunnen bespreken. De conferentie vindt dit jaar online plaats.

Het evenement biedt deelnemers enerzijds de gelegenheid om kennis te maken met de laatste nieuwe technologieën en innovatief materiaal. Anderzijds kunnen ze volop netwerken en ideeën omtrent nieuwe projecten opdoen of delen en partners vinden voor internationale samenwerking of nieuwe zakelijke kansen. Onder de deelnemers bevinden zich onder meer bedrijven en onderzoeksinstellingen uit de sectoren bouw en civiele techniek, houtbouw, bouwmaterialen, binnenhuisarchitectuur en engineering van bouwdiensten.

Het congres verkent dit jaar de kwestie van duurzaamheid in de bouwsector en behandelt onder meer de volgende onderwerpen in keynotes en paneldiscussies:

  • Smart cities en mondiale verstedelijking
  • Energie-efficiënt bouwen (plus-, nul- en passiefhuizen)
  • Groene gebouwen en stedelijke microklimate
  • Hernieuwbare energiebronnen (zonne-energie, fotovoltaïsche energie, geothermische energie, enz.
  • Ecologische en emissiearme bouwmaterialen, inclusief recycling en gezond leve
  • Hybride bouwmaterialen
  • Sociale huisvesting en visionaire stadsontwikkeling

Graag meer informatie over dit event? Bekijk dan zeker de website over de conferentie voor meer info over het registratieproces, het programma en het online b2b-matchmakingproces.

Deelname aan de conferentie en aan de B2B-discussies is gratis. Voorwaarde voor gratis deelname is een (passend) profiel op de evenementenpagina van de "Future of Building 2021". De conferentietaal is Engels.

Direct in aansluiting op de Future of Building 2021 vindt op 24 en 25 maart 2021 het Internationale BauZ! Congres - Weens Congres voor Duurzaam Bouwen plaats.