Inhalt

Speciale editie van de World Sustainable Energy Days van 21 tot 25 juni 2021 in Wels (Oostenrijk)

De World Sustainable Energy Days is een van de voornaamste internationale conferenties omtrent klimaatneutraliteit. In 2021 is de conferentie voor het eerst als hybride evenement gepland: online én ter plaatse. 

© OÖ Energiesparverband
© OÖ Energiesparverband
listen

 

Ieder jaar nemen meer dan 660 bezoekers uit meer dan 60 landen aan de World Sustainable Energy Days (WSED) deel. De conferentie bundelt vakkennis en knowhow uit alle uithoeken van de wereld en vindt in 2021 voor het eerst in een speciale, hybride vorm plaats: online van 21 tot 25 juni met lokale conferentiedagen van 22 tot 24 juni. Dit jaar ligt de focus op hoe de energietransformatie kan bijdragen tot klimaatvriendelijke economische groei en klimaatneutraliteit.  

De huidige economische uitdagingen en bijbehorende investeringsprogramma's kunnen als kans gezien worden in de zoektocht naar een efficiënter en hernieuwbaar energiesysteem en tegelijkertijd de weg naar een eerlijkere samenleving en een concurrentiëlere Europese Unie. De WSED stellen daartoe strategieën voor alsook technologieën, markten en verschillende andere thema's. 

Het programma bestaat onder meer uit: 


Verder staan op het programma: 


Ligt de toekomst van onze planeet u nauw aan het hart en klinkt dit evenement interessant? Bekijk dan zeker de gedetailleerde informatie over het event op de website van de conferentie. De conferentietalen zijn Engels (simultaanvertaling) en Duits.