Inhalt

Ervaar hoe u AI kunt inzetten voor uw bedrijf op de Applied Artificial Conference: dé virtuele b2b-conferentie over AI over 25 t.e.m. 28 mei 2021 

Ontdek real-worldtoepassingen van artificiële intelligentie in de bedrijfswereld en mogelijkheden om te netwerken met internationale deelnemers tijdens AAIC 2021.

© WKÖ/ADVANTAGE AUSTRIA
© WKÖ/ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Sinds geruime tijd maakt kunstmatige of artificiële intelligentie (AI) deel uit van de realiteit in bedrijven uit verschillende sectoren. Toch heerst er nog steeds onduidelijkheid over de technologieën en concrete toepassingsmogelijkheden die achter het begrip schuilgaan.

AI kan op verschillende manieren worden ingezet in bedrijven. Voor een zinvolle en lucratieve toepassing alsook een effectieve integratie in bestaande processen en structuren missen ondernemingen echter nog ervaring en providers de nodige sectorkennis. 

De Applied Artificial Intelligence Conference (AAIC) biedt ontwikkelaars van AI-toepassingen en gebruikers een platform om ervaringen uit te wisselen en belicht echte use cases in bestaande ondernemingen. De AAIC-conferentie vormt daarmee een vertrekpunt voor eigen AI-strategieën, een inspiratiebron voor nieuwe businessideeën, samenwerkingen, leads en projecten omtrent artificiële intelligentie. 

De conferentie omvat: 

  • presentaties van internationale (gast)sprekers
  • rondetafelgesprekken en paneldiscussies met experten uit verschillende sectoren
  • meer dan 1000 deelnemers uit meer dan 70 landen
  • virtuele b2b-meetings op one-on-one-basis tussen deelnemers 
  • intensieve workshops


De Applied Artificial Intelligence Conference 2021 wordt georganiseerd door ADVANTAGE AUSTRIA en AI Austria met de steun van go-international (een gemeenschappelijk initiatief van het Oostenrijkse bondsministerie voor Digitalisering en Economische Zaken en de Federale Economische Kamer (Wirtschaftskammer Österreich of WKÖ) en het Enterprise Europe Network.

Voertaal van de conferentie is Engels. Registratie en deelname zijn gratis. Voor meer informatie over het programma en aanmelding ga naar de website van de conferentie