Inhalt

MIT EUROPE CONFERENCE 2021 OP 24.03.2021 van 17:00 t/m 20:00 (CET, online)

Dit jaar kijken de Oostenrijkse Federale Economische Kamer en het Massachusetts Institute of Technology (MIT) samen naar de toekomst tijdens een online conferentie met als thema: "From Exceptions to Routines - New Realities of How We Work & Live".


© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Technologische veranderingen zijn nog nooit zo ingrijpend en zo genadeloos snel geweest als nu. Ondernemingen worden gedwongen om zich radicaal te herbezinnen, vooral op kansen en risico's.

Tijdens de internationale MIT-conferentie op 24 maart 2021 zal ADVANTAGE AUSTRIA inzichten geven in de lopende onderzoeksprojecten aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Met de titel "From Exceptions to Routines - New Realities of How We Work & Live" ligt de nadruk op de nieuwe werelden van werk, interactie met robots en onderwijs, steeds in de context van (nieuwe) technologieën.

In keynotes en rondetafelgesprekken richten o.a. de volgende sprekers hun blik op de toekomst:

Er komen onderwerpen aan bod zoals:

  • AI & werk
  • toekomst van steden & nieuwe werkomgevingen
  • interacties tussen mens en robot
  • constructieve communicatie & cognitieve wetenschap
  • nieuwe technologieën voor educatie & open learning

Het evenement maakt deel uit van het internationaliseringsoffensief 'go-international': een gezamenlijk initiatief van het Oostenrijkse Federale Ministerie voor Digitalisering en Vestigingsbeleid en de Oostenrijkse Federale Economische Kamer.

Het evenement vindt virtueel plaats en deelname is gratis. Taal van het event is Engels.

Details over het evenement inclusief registratie en programma vindt u op de website van de conferentie.

De MIT-conferentie wordt om de twee jaar georganiseerd door de Oostenrijkse Federale Economische Kamer samen met het Massachusetts Institute of Technology (MIT).