Inhalt

INTERNATIONAAL FORUM VOOR MACHINEBOUW EN INSTALLATIETECHNIEK 2021: VIRTUELE CONFERENTIE op 11 EN 12 MAART 2021

Oostenrijk is een topland op het gebied van machinebouw en installatietechniek. Van 11 tot 12 maart 2021 vindt opnieuw een internationaal forum plaats. Tijdens het tweedaagse evenement kunnen internationale kopers kennismaken met Oostenrijkse leveranciers. 

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Op 11 en 12 maart 2021 organiseert ADVANTAGE AUSTRIA het International Machinery Forum 2021. Dit jaar vindt dit forum voor het eerst virtueel plaats, met als motto: The Factory of the Future. Het evenement biedt de deelnemende bedrijven uit de hele wereld de unieke kans om hun netwerk uit te breiden en om nieuwe zakenpartners te vinden.

In de ochtend van 11 maart staan er presentaties op de agenda en paneldiscussies over de nieuwste trends en innovaties in de sector. In de middag van dag 1 en op dag 2 zijn er matchmaking-evenementen gepland. Zo kunnen de deelnemende bedrijven individuele B2B-discussies voeren met de beste leveranciers uit de sector en nieuwe mogelijkheden voor samenwerking verkennen.

Meer informatie over het evenement, waaronder over de registratie, het programma, online afspraken (B2B-bijeenkomsten) met andere deelnemende bedrijven en nog veel meer is te vinden op de website.

Deelname aan het event is gratis.