Inhalt

24-25.06.2022: DE OOSTENRIJKSE FRANCHISEBEURS LONKT! VERZEKER U VAN EEN PLAATS OP DE ENIGE OOSTENRIJKSE FRANCHISEBEURS IN WENEN.

Goed nieuws voor de franchisewereld en beursbezoeker: de planning van de Oostenrijkse franchisebeurs loopt op volle toeren. Verwacht wordt een gevarieerd aanbod bestaande uit beurzen, presentaties en podiumdiscussies.

© Cox Orange Marketing & PR e.U.
© Cox Orange Marketing & PR e.U.
listen

Dit jaar gaat de Oostenrijkse franchisebeurs Franchise Messe Österreich opnieuw fysiek door van 24 tot 25 juni in Wenen. 

De beurs is vooral gericht op mensen die erover nadenken om met behulp van franchisering zelfstandig te worden. Daarnaast is de beurs interessant voor ondernemingen die willen uitbreiden via franchisering of een nieuw merk in hun gamma willen opnemen. Ook investeerders kunnen hier terecht voor een aantrekkelijk programma.

De bewezen succesformule bestaat uit exposanten van jonge en bestaande franchisesystemen afkomstig uit alle investeringsniveaus op de internationale merkenwereld gecombineerd met een brede waaier aan presentaties en een podiumprogramma.

Austria’s Franchise Fair 2022 ambassadors: Manuela Schreymayer (AIS), Manfred Rothdeutsch (McDonald´s Austria), Melanie Schreymayer (Ankerbrot), Carina Felzmann (Cox Orange event manager) (l.t.r.) © Cox Orange/Roland Unger
Austria’s Franchise Fair 2022 ambassadors: Manuela Schreymayer (AIS), Manfred Rothdeutsch (McDonald´s Austria), Melanie Schreymayer (Ankerbrot), Carina Felzmann (Cox Orange event manager) (l.t.r.)
© Cox Orange/Roland Unger


In Oostenrijk zijn er momenteel zo'n 495 franchisesystemen met in totaal 9 600 franchisenemers op 11 700 locaties. Franchisering bleef tijdens de coronacrisis een gevestigde waarde: Actueel willen weer 91% van de systemen groeien. Ook de start-upscene bewijst dat zelfstandigheid in Oostenrijk een hot topic is. 

Deelnemende exposanten voor de editie van 2022 zijn onder meer McDonald's, Ankerbrot, de 24-urenbegeleiding AIS, Das Futterhaus, Burgerista, het fitnessmerk Injoy, uit de handel: Unimarkt, het jonge pizzasysteem Pipapo, nieuwkomer The Vending Brothers, die gespecialiseerd zijn in minivending-automaten met videoscreen, en nog vele andere.

Meer informatie over de deelnemende exposanten vindt u in de PDF's hieronder in het Engels of het Duits.