Inhalt

Oproep voor projectinzendingen: Energy Globe Award 2021

Werkt u mee aan een project met een uitzonderlijke innovatiewaarde en waar duurzaamheid en aandacht voor het milieu vooropstaat? Doe mee in de running voor de Energy Globe Award! Inzendingen zijn nog welkom tot 28 januari.

© Energy Globe Foundation
© Energy Globe Foundation
listen

Ieder jaar vindt de uitreiking van de Energy Globe World Award plaats ter huldiging van bijzondere, innovatieve projecten op het gebied van duurzaamheid met het oog op het milieu en energiebronnen. Daarnaast worden zowel nationaal in Oostenrijk alsook internationaal in de deelnemende landen 'nationale' prijzen overhandigd in de volgende vijf categorieën: aarde, vuur, water, lucht en jeugd.

Met meer dan 180 deelnemende landen is de Energy Globe Award tot op de dag van vandaag de meest gerenommeerde award ter wereld. De prijs wordt overhandigd aan de laureaten tijdens een officiële ceremonie, nadat alle nationale uitreikingen hebben plaatsgevonden. De hoofdwinnaars ontvangen bovendien 10.000 euro en kunnen profiteren van internationale media-aandacht. 

De focus van de projecten kan variëren gaande van het behoud van energiebronnen, de verbetering van de lucht- en waterkwaliteit, het efficiënte gebruik van energie, het gebruik van herbruikbare energieën of gerelateerde projecten. Zowel individuen als private ondernemingen, NGO's en openbare diensten kunnen een of meerdere project(en) inzenden.

Wenst u deel te nemen? Wacht dan niet langer om uw project in te zenden en waag uw kans! Inzendingen zijn nog mogelijk tot 28 januari 2021 (deadline uitzonderlijk verlengd)! Meer informatie over de voorwaarden om deel te nemen, vindt u op de website van de organisator