Inhalt

OOSTENRIJKSE EXPERTEN IN STRIJD TEGEN COVID-19

Talrijke Oostenrijkse firma’s bieden momenteel geïndividualiseerde en innovatieve oplossingen om de coronacrisis het hoofd te kunnen bieden. Ontdek ze hier!
© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

De coronacrisis woedt nog volop en blijft ook verder een van de belangrijkste gespreksonderwerpen. Ons dagelijkse leven wordt er immers door beïnvloed. 

Door de onvoorspelbaarheid waarmee het virus zich verspreidt, zullen de bijzondere omstandigheden waarin we vandaag leven nog even aanhouden. Innovatieve ideeën en aangepaste oplossingen zijn daarom meer dan ooit noodzakelijk om deze ongekende situatie het hoofd te bieden.

Graag stellen we enkele Oostenrijkse ondernemingen aan u voor die met hun producten momenteel bijzonder relevant zijn, hetzij op medisch-technisch gebied, hetzij op gebied van medicamenteuze behandelingen en testprocedures of specifieke informatietechnologische oplossingen zowel voor geneeskundige als productietechnische doeleinden.

Nieuwsgierig geworden? Vorm uzelf een beeld van de innovatieve oplossingen die Oostenrijkse bedrijven te bieden hebben in het huidige COVID-19-tijdperk! Neem een kijkje in het onderstaande document en profiteer van hun bijzondere knowhow dat tot de internationale top behoort.