Inhalt

FRANCHISE-EXPO '21 VAN 4 T.E.M. 6 NOVEMBER IN FRANKFURT EN ONLINE

Oostenrijkse franchisebeurs en Franchise Expo Frankfurt fusioneren in 2021 tot de grootste Frachise Expo binnen het Duitstalige gebied. 



© MFV/Comexposition
© MFV/Comexposition
listen

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Om deze reden bundelen de Oostenrijkse franchisebeurs en de Duitse Franchise Expo Frankfurt voor de eerste keer hun krachten om samen de enige en grootste Franchise Expo (FEX21) in het Duitstalige gebied te organiseren. 

FEX21 zal live doorgaan van 4 tot 6 november in Frankfurt en tegelijkertijd ook online. Voor de organisatoren van beide beurzen stond steeds centraal om een unieke ontmoetingsplek te realiseren voor de gehele franchisewereld die zowel de exposanten als de bezoekers weet te bekoren.

Tijdens de Expo in 2019 werden maar liefst 150 internationale merken voorgesteld aan een publiek van zo'n 3000 bezoekers uit 54 verschillende landen. De editie vorig jaar vond volledig online plaats. Dit jaar moet de combinatie van een reële en virtuele beurs ervoor zorgen dat de expo kan plaatsvinden en dat de bezoekers op verschillende manieren kunnen deelnemen. 

De franchisewereld is in deze bijzondere tijden nog dichter naar elkaar toegegroeid en evolueert steeds verder. Dat bevestigen ook de cijfers van de Oostenrijkse Franchisevereniging ÖFV.

Volgens de cijfers zijn er op de Oostenrijkse markt zo’n 480 franchisesystemen met in totaal 9400 franchisenemers en 11 700 locaties. Franchising wordt steeds vaker beschouwd als een interessante vorm van zelfstandigheid. 

Over de expo

Bekende merken zijn onder meer McDonald's, Triumph, Leonidas, Bodystreet, Ankerbrot, Burgerista en jonge systemen zoals Biogena of storebox. Bezoekers kunnen op alle investeringsniveaus succesvolle merken uit alle mogelijke sectoren vinden. De deelnemende exposanten verschijnen ook op de website van het event.

De beurs is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt om met behulp van franchisering zelfstandig te worden alsook voor ondernemingen die willen uitbreiden, investeerders en de hele franchisewereld.

© MFV/Roland Unger
© MFV/Roland Unger