Inhalt

14.06.2022: NEEM DEEL AAN DE AUSTRIAN WORLD SUMMIT 2022 : CONFERENTIE EN B2B-MATCHMAKINGPLATFORM VANAF 9U30 (IN WENEN OF ONLINE)

Zoals ieder jaar staat het internationale publiek een interessant conferentieprogramma te wachten vol netwerkopportuniteiten. Alles staat in het teken van duurzame projecten ter bescherming van het klimaat.

© Schwarzenegger Climate Initiative
© Schwarzenegger Climate Initiative
listen

Inmiddels 30 jaar geleden vond de „wereldtop“ van Rio de Janeiro plaats. Maar liefst 154 landen ondertekenden toen een milieuverdrag om de schade aan het klimaatsysteem door menselijke tussenkomst te beperken. Daarmee werd de basis gelegd voor de moderne klimaatdiplomatie. 

De globale uitstoot neemt echter nog steeds toe en de effecten op het gebied van klimaatverandering en luchtvervuiling worden steeds heftiger. De situatie wordt ook alsmaar kritieker.

Met het oog op de huidige crisissen en onzekerheden wil de Austrian World Summit 2022 dit jaar bewust een positief teken geven voor een duurzame toekomst onder het motto: „Creating Hope - Inspiring Action”.

De onderwerpen van de conferentie variëren, gaande van crisissen en conflicten tot industriële transformatieprocessen, digitale oplossingen, communicatie en duurzame productie van levensmiddelen. Tijdens de conferentie komen duurzame en succesvolle projecten aan bod. Daarnaast worden ook innovatieve technologische oplossingen tegen milieuvervuiling voorgesteld. 

Zoals ieder jaar biedt de conferentie experten en leidinggevenden uit de politiek, economie en de civiele samenleving, start-ups alsook acteuren uit regio's en steden de gelegenheid om onderling ervaringen en ideeën uit te wisselen. Dit geeft duurzame projecten ter bescherming van het klimaat een duwtje in de rug. 

Ook dit jaar is ADVANTAGE AUSTRIA opnieuw een trotse partner van dit hoogstaande evenement. 

Net zoals het afgelopen jaar is het mogelijk om virtueel deel te nemen. Tot 1200 personen kunnen de livestream bijwonen en parallel chatten met andere deelnemers of online bilaterale gesprekken voeren, hetzij op 1-op-1-basis hetzij in groep.

Deelname aan de conferentie is gratis. De voertaal is Engels.

Is uw interesse gewekt en wenst u deel te nemen aan de Austrian World Summit 2022? Inschrijven kan tot 14.06.2022.