Inhalt

30-7.06.2023: HET INTERNATIONALE START-UPFESTIVAL VIENNAUP'23 (IN WENEN EN DEELS HYBRIDE)

De internationale start-upwereld is opnieuw te gast in Wenen. ADVANTAGE AUSTRIA is ook van de partij en ondersteunt als trouwe partner het evenement.

© Vienna Business Agency, Karin Hackl
© Vienna Business Agency, Karin Hackl
listen
Roze paarden in Wenen? Dit kan slechts één ding betekenen; binnenkort is het alweer zo ver en vindt het internationale start-upfestival ViennaUP'23 plaats .

Bent u op zoek naar collega-techgeeks, een investeringsidee of heeft u er zelf een dat u wilt pitchen? Wenst u samen met anderen uw visies verder te ontwikkelen of uw creatieve geest de vrije loop te laten? Dan bent u bij ViennaUP aan het juiste adres. Talrijke presentaties, workshops en hackatons vullen het programma aan. Daarnaast kunt u tijdens ViennaUP'23 de finale bijwonen van de Start-up World Cup Austria.

Het programma is goed gevuld en heel gevarieerd. De volgende onderwerpen komen deze editie aan bod: smart cities, creatieve industrieën, tech, life sciences en productie. 

Heel de stad kleurt in het teken van het festival en schuift de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zo ook naar voren als een aantrekkelijke economische vestigingsplaats.

Ook dit jaar is er een Connect Day: hét matchmakingevent van ViennaUP dat start-ups, ondernemingen en investeerders met elkaar in contact brengt. Het bijzondere aan de Connect Day is dat innovatie er centraal staat. De focus ligt op ondernemingen die op zoek zijn naar innovatieve producten of diensten van start-ups. Het Investors Breakfast, enkele presentaties en masterclasses ronden de dag af.

Meer informatie over het evenement, zoals over het programma en de inschrijvingsprocedure, vindt u op website van ViennaUp'23.