Inhalt

Hoe vindt u handelsagenten in Oostenrijk? Wij informeren u graag!

Bent u op zoek naar een handelspartner in Oostenrijk die deze markt door en door kent en lucratieve zakelijke kansen weet te spotten voor uw producten en/of diensten? Zoek dan niet verder! Ontdek onze internationale website waarop u geschikte partners of zogenaamde 'handelsagenten' kunt leren kennen!

© WKÖ Handelsagenten
© WKÖ Handelsagenten
listen

Een woordje uitleg over het statuut 'handelsagent'

Handelsagenten zijn externe, zakelijke partners die helpen om nieuwe markten te veroveren en extra omzet te genereren. Ze zijn dagelijks onderweg om producten of diensten op lokale markten te introduceren en aan de man te brengen. Als b2b-partner vormen ze een belangrijke schakel tussen hun opdrachtgever (meestal fabrikanten of producenten) en mogelijke afnemers of klanten (voornamelijk speciaalzaken). Handelsagenten worden vergoed naargelang de behaalde omzet en ontvangen enkel een commissie of provisie als ze met succes een deal kunnen sluiten. Meestal gaat het daarbij om de totstandkoming van een (koop)overeenkomst.

Waarom kiezen voor een handelsagent uit Oostenrijk? 

In Oostenrijk zijn maar liefst 9000 handelsagenten en handelsagenturen actief. Oostenrijkse handelsagenten zijn bovendien niet enkel vertrouwd met de Oostenrijkse markt, maar beschikken vaak ook over een uitgebouwd netwerk met zakenpartners in naburige landen. 

Advertenties plaatsen op het plaform

Na registratie op de website 'Commercialagents' kunnen organisaties, bedrijven of firma's een advententie met hun aanbod en gewenste criteria voor een partner plaatsen. De handelsagenten van de gewenste sectoren worden dan via pushmail over de aanvraag geïnformeerd. Handelsagenten die het bedrijf of de organisatie dan binnen hun sector willen vertegenwoordigen in het buitenland, kunnen op die manier direct contact opnemen met de vragende partij.

Reeds 1.600 handelsagenten uit Oostenrijk hebben zich inmiddels op het platform geregistreerd!

Wenst u een advertentie te plaatsen of meer informatie hierover? Klik dan hier (externe link).

Uw voordeel 

  • gekwalificeerde internationale databank
  • advertenties plaatsen tegen een lage prijs (vanaf €168)
  • kostenloze zoektocht doorheen advertenties (en screening van kandidaten)
  • http://www.commercialagents.at/ maakt deel uit van een internationaal distributieplatform van 12 nationale platformen waaraan meer dan 20 landen deelnemen 

Nog niet helemaal overtuigd of had u graag meer info over Oostenrijkse handelsagenten? We zetten de hoofdpunten in dit pdf-document graag nog even op een rijtje.