Inhalt

Bene experimenteert met de 'future of work'

© Bene Belgium
© Bene Belgium
listen

Bene is een Oostenrijks bedrijf afkomstig uit Waidhofen an der Ybbs, maar wereldwijd actief en gespecialiseerd in kantoorinrichting. Het bedrijf stelt innovatieve oplossingen voor de werkplek voor, in het bijzonder hoogwaardig kantoormeubilair. Het merk staat voor ruimte en proces, professionaliteit en bekwaamheid. Bene gaat met de tijdsgeest mee en heeft zich al vaker aan veranderende werkpatronen aangepast door steeds nieuwe producten en concepten te ontwikkelen. 

De reputatie van Bene steunt op het werk van gerenommeerde architecten zoals Luke Pearson en Tom Lloyd. Tot de belangrijkste klanten van Bene behoren onder meer Gazprom, adidas en Adobe.

Handelsraad Michael Spalek mocht het "kantoor van de toekomst" in april zelf gaan verkennen in de showroom van Bene te Diegem, nabij Brussel, en werd er hartelijk ontvangen door algemeen directeur Stefan Geerkens. 

Sinds de eeuwwisseling heeft Bene zich met succes gericht op klanten in de Benelux-regio. Dat leidde in 2007 tot de opening van een dochteronderneming in de buurt van Brussel. Maar liefst 70% van de omzet van dit filiaal wordt in Brussel gegenereerd. Daarnaast heeft Bene een showroom in Luxemburg Hollerich voor de Luxemburgse klanten.

Bene heeft al verscheidene grote projecten gerealiseerd, waaronder voor L'Oréal Brussels, Living Tomorrow, Brabo Anvers, BNP Paribas Luxembourg, La Luxembourgeoise, etc. 

Wenst u meer te weten over de projecten en producten van Bene? Neem dan zeker een kijkje in het pdf-document onderaan deze pagina! Hieronder vindt u ook de contactgegevens van het Belgische filiaal.

listen

Bene GmbH, Belgian branch


Stefan Geerkens, General Manager

Corporate Village, Da Vincilaan 2, bus 7, Business Centre -1
1831 Diegem
Belgique

+32 2 421 41 80
office@bene.com
https://bene.com
LinkedIn
facebook
Instagram