Inhalt

OOSTENRIJK EERT JONGE TOPONDERNEMINGEN ALS "BORN GLOBAL CHAMPIONS"

27 jonge, Oostenrijkse ondernemingen die onmiddellijk na hun oprichting internationaal koers zetten, werden onlangs bekroond met een award op de jaarlijkse 'Born Global Champions'-uitreiking. 

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Maar liefst 27 jonge, Oostenrijkse ondernemingen mochten in 2021 de "Born Global Champions"-award in ontvangst nemen. ADVANTAGE AUSTRIA overhandigde de awards in het kader van een evenement waarbij innovatie centraal stond. 

De prijs gaat traditioneel naar ondernemingen (opgericht in 2015 of later) die vanaf het begin wereldwijd actief zijn, innovatieve producten en diensten aanbieden en snel internationaal doorgroeien. 

De winnende ondernemingen tonen moed, denken groots, zien de wereldmarkt als hun speelbal en zijn daarin ook succesvol. Ze tonen de wil om risico's te nemen, sneller door te willen groeien alsook uitzonderlijke managementskills en vaardigheden om beschikbare middelen efficiënt in te zetten en zich snel aan buitenlandse markten aan te passen. 

Eén ding hebben de diverse prijswinnaars in ieder geval gemeenschappelijk; het zijn game-changers in hun eigen sectoren en ze maken als innovatieleiders internationaal naam voor hun land van herkomst, Oostenrijk.

Meer informatie over de 'Born Global Champions' vindt u in deze Engelstalige, speciale editie van ons FRESH VIEW-magazine:

FRESH VIEW Special edition: Austria’s Born Global Champions VII (PDF, 2.7MB)