Inhalt

OOstenrijkse Designer Flora Miranda presenteert zich in de residentie van de Oostenrijkse ambassade in BRUSSEL

Tentoonstelling en presentatie 'I AM DIGITAL' door Flora Miranda. Hoogtepunten uit het werk van de kunstenares op het grensgebied van kunst, mode en technologie. 

© Flora Miranda
© Flora Miranda
listen
listen

Flora Miranda, Oostenrijkse kunstenares en ontwerpster, gevestigd in Antwerpen

Miranda's werk richt zich op het numerieke zelf, stelt de systemen van de virtuele wereld ter discussie en brengt de identiteit van de digitale generatie in beeld. Als kunstenares heeft ze een visie op de digitale wereld en gebruikt die om nieuwe werkprocessen, materialen en vormen te creëren. Flora Miranda studeerde af met een masterdiploma modevormgeving aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Erwin Van den Brande, oprichter van Dual & Day en kunstenaar

Erwin heeft een economische achtergrond en is ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in grote bedrijven en start-ups. Hij is al meer dan 10 jaar kunstenaar en exposeert zijn foto's in België en in het buitenland. In 2020 richtte hij Dual&Day op, een bedrijf met focus op 'Artification': "Reimagining companies with the sublimity of art and culture".

Antonietta Mastroianni, Chief Digital & IT Office Proximus

Antonietta Mastroianni heeft de afgelopen 20 jaar een indrukwekkende internationale carrière in de telecom opgebouwd. Zij heeft een uitstekende reputatie op het gebied van technologie en oplossingen die de implementatie van de digitale levenscyclus en de vereenvoudiging van IT- en bedrijfsprocessen mogelijk maken. Het doel is het stimuleren van agile transformaties, organisatorische groei, prestaties en winstgevendheid.

Op 2 en 3 februari 2022 exposeert Flora Miranda haar werk in de residentie van de Oostenrijkse ambassade in Brussel en op 3 februari vindt het netwerkdiner "I am digital" plaats. Het doel van het evenement is om buiten de kaders te treden en inzichten uit de kunst, het bedrijfsleven en de technologie te combineren. U zult ideeën opdoen over hoe u uw interne en externe bedrijfscultuur kunt versterken door de kracht van creativiteit. Meer details vindt u hier