Inhalt

13-15.12.2021: VIRTUELE CONFERENTIE, INTERNATIONAL MOBILITY DAYS

Oostenrijk behoort tot de toplanden op het vlak van mobiliteit. Bijgevolg vinden van 13 tot 15 december 2021 opnieuw de International Mobility Days plaats: een driedaagse online conferentie die als ontmoetingsplatform dienstdoet voor internationale inkopers en Oostenrijkse leveranciers.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

De International Mobility Days verbinden meer dan 1000 ondernemers en experten uit meer dan 60 landen.

Maak van het internationale karakter van het evenement gebruik om uw businessnetwerk uit te breiden en nieuwe zakenpartners te vinden. Wereldleiders, marktleiders, innovatieleiders, start-ups en nog vele andere actoren presenteren er hun innovatieve mobiliteitsoplossingen. 

Het virtuele formaat van de conferentie biedt geïnteresseerde personen van overal ter wereld de mogelijkheid om deel te nemen, gedurende drie opeenvolgende dagen. 

Waarom mag u dit unieke evenement niet missen? We lijsten de voordelen hier graag even voor u op. Of laat u overtuigen door enkele cijfers van de vorige editie in 2020 op de conferentiewebsite.

Plan uw agenda volledig naar uw eigen voorkeur. Naast presentaties, panelgesprekken en webinars om bij te wonen en een beurs waarbij u verschillende firma's kunt leren kennen, kunt u ook 1-on-1-videocalls inplannen.

Deelname is gratis. De conferentie gaat door in het Engels.